Ons assortiment

Uien

Wij kunnen de uien in alle maten leveren. Wij verpakken de uien van 500g tot 25 kg in alle soorten verpakkingen, u kunt kiezen tussen blanco zakken of het welbekende Eagle merk. Voor big bags van 1.000 kg en bulk kunt u ook bij ons terecht.

Kool

Onze kool komt rechtstreeks bij de teler vandaan en kan het jaar rond geleverd worden. Wij leveren zowel rode als witte kool in alle maten, gewichten en verpakkingen.

Aardappelen

Wij leveren zowel rood- als blankschillige tafelaardappelen in alle gewenste maten, gewichten en verpakkingen. Ook leveren we pootaardappelen in verschillende rassen.

Wortelen

Wij leveren wortelen het jaar rond. De beschikbare maten zijn: B-peen 50 – 250 gram / B-peen 100-300 gram / C-peen 200-400 gram / D-peen 400-600 gram. De gangbare verpakkingen zijn 10 en 25 kg oranje polyzakken, maar wij kunnen de wortelen ook in plastic zakken van 1 kg, 5 kg, of 10 kg voor u leveren. Voor big bags van 1.000 kg en bulk kunt u ook bij ons terecht. Dit alles voor zowel het industriële doeleinde als de versmarkt.

Bent u opzoek naar andere producten?
Neem dan gerust contact op.